15. huhtikuuta 2007

 

Aikasarjoja eri osakeryhmien tuotosta

Rotterdamin Erasmus Yliopiston Laurens Swinkelsin kotisivulla
on kuukausittainen indeksisarja vuodesta 1990 suurille, keskisuurille, arvo- ja kasvuosakkeille sekä momentum tuotto kolmelle päämarkkinalle.
Luvuista käy ilmi usein toistettu asia parhaiten tuottavat arvo-osakkeet ja keskisuuret (tai pienet) yhtiöt.

Comments:
Hei, tunnen tekijänoikeusasiaintuntija prof. Jukka Kemppisen. Sain ajatuksen kysellä häneltä kauttarantain Mitä mukista -kirjasta. Ei tätä hänen vastaustaan pidä väärinkäyttää, sehän on vain löysässä keskustelussa annettu, ei mikään virallinen asiantuntijalausunto. Olisi parempi, ettet tätä viestiä AP-areenalla käsittelisi. Joskus kesällä luen kirjan, muodostan oman käsitykseni, ja mahdollisesti otan yhteyttä pirun terävään lakinaiseen. Ilmoittelen, nyt menen mökille. Kemppisen kommentti on linkin lopussa.

http://kemppinen.blogspot.com/2007/04/kirjan-nimi.html
 
Mitäs sitä palkkaamaan juristia kun OPM:n tekijänoikeusneuvostolta voi pyytää Mitä mukissa kirja tekijänoikeuskysymyksistä lausunnon.

Lausunnon pyytäminen tekijänoikeusneuvostolta

Tekijänoikeusneuvostolta voi pyytää lausuntoa kuka tahansa, esimerkiksi yksityishenkilöt, yritykset, yhteisöt, poliisi, hallintoviranomaiset ja tuomioistuimet.
Lausunnon pyytäminen ei edellytä henkilökohtaisen intressin olemassaoloa.
Tekijänoikeusneuvosto antaa lausuntoja kirjallisen lausuntopyynnön perusteella. Lausuntopyyntö voidaan esittää myös sähköpostitse.
http://www.minedu.fi/OPM/Tekijaenoikeus/tekijaenoikeusneuvosto/?lang=fi

Eiköhän Siperia opeta Arvopaperi-lehden toimitustakin.

Ja pidetään keskustelu näillä pienimuotoisilla areenoilla, ei AP:ssa.
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?